Saturday, July 9, 2011

Hilangkan Windows Genuine Notification untuk Windows 7









Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sebelum ini aku ada buat pos untuk hilangkan windows not genuine untuk windows XP kat  ---> SINI.

Ini adalah cara untuk "Hilangkan Windows Genuine Notification untuk Windows 7"; sila teruskan membaca..

Aku cari tutorial dalam internet berkaitan dengan masalah ini dan ada macam-macam cara, tapi kat sini aku nak kongsi satu cara yang amat mudah dengan hanya tidak lebih dari 5 klik aja.. hehehe :D~

Memula korang download dulu software ChewWGA ni.. KLIK SINI..

Pastu, run software tu.. sampai keluar macam gambar kat bawah ni..














Tutup semua program, lepas tu tekan button "Apply", lepas tu pc korang akan reboot..
dan tadaaa...

Selesai masalah... sebarang kekeliruan atau masalah, boleh pos kat sini, aku cuba bantu.. :D~

Selamat maju jaya...

No comments:

Post a Comment