Wednesday, January 9, 2013

Website untuk tengok bola live percuma di internet



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Senarai website untuk tengok bola live stream percuma di internet.

Hari ni aku nak kongsikan website untuk tengok bola live percuma di internet, game dari liga English Premier League, UEFA Champions League, American National Football League, Spanish La Liga, Italian Football dan lain-lain liga boleh korang tonton kat web ni.. Web site ini juga menayangkan perlawanan antara negara, dan kadang-kadang dari liga di Malaysia juga.

Bagi peminat-peminat Manchester United, Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Inter Milan, Arsenal, Juventus, Liverpool, Chelsea ,Manchester City dan kelab-kelab bola sepak yang lain mungkin seronok dapat menyaksikan perlawanan secara online, misal kata hari hujan kat luar tak boleh nak kekedai mamak.. hehehe.. TV pulak takde, bujang lah kate kan.. hehehehe~

sebelum ni aku ada buat post pasal bola EURO 2012 masih ramai yang lawat, cuma itu post yang khusus untuk EURO saje.. jadi aku nak buat satu post yang umum,

Kepada sesiapa yang tau website-website menarik yang lain, boleh post dekat komen,
nanti aku update dekat sini..


  1. http://www.thefirstrow.eu/
  2. http://www.filmm24.com/
  3. http://www.ronaldo7.net/live/live.html (update dari Arjunaz78)





Masalah - masalah yang mungkin berlaku semasa menonton..

  • Disconnect - refresh2 tak boleh jugak, maksudnya stream tu kene kill sebab copyright.. jadi pindah lah link lain..
  • Lag/Buffer - ni kena sabar sikit, kalau line internet korang slow, mmg banyak lag la.. hehehe~



2 comments:

  1. ade satu lg bro..mmg best kalo ade pakej internet yg laju cam strymx @ unifi..

    http://www.ronaldo7.net/live/live.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bro Arjunaz78.. hehehe :)

      akan di update di blog ni.. :)

      Delete